Cine
suntem?

CROProject înseamnă diverse perspective care creează împreună o singură iubire: cinematografia. La baza acestei companii stă o strânsă relație de prietenie, abordări creative unice și pline de imaginație, cât și o reală înțelegere a nevoilor fiecărui client, pentru a obține rezultate la un standard înalt.

Echipa CROProject s-a format în 2018, încă de pe băncile Facultății de Film și a evoluat remarcabil odată cu fiecare producție complexă finalizată. În prezent lucrăm alături de cei mai mari clienți din România, cât și de peste hotare.

Pe lângă pasiunea pentru film, toți suntem atrași de diferite forme ale artei, începând de la muzică, pictură, fotografie, teatru, și implict orice modalitate de transmitere a unei emoții și a unui mesaj, transpuse prin ochiul camerei și prin sufletul echipei.

Cunoaște

ECHIPA

Adrian Olteanu
Adrian Olteanu
Director de Imagine

Consider că experiența mea de 12 ani în domeniul artei a fost un proces care mi-a format spiritul creativ și mă ajută să am o abordare din mai multe perspective asupra oricărui proiect. Consider că arta poate fi transpusă la fel de frumos atât în filme, cât și în producțiile comerciale la care particip. Orice proiect are o poveste faină, dacă ești dispus să o explorezi.

Alexandru Costea
Alexandru Costea

Director de Imagine

De la iubirea pentru pictură, până la dragostea pentru film, am reușit să-mi dezvolt un limbaj vizual fundamental și expresiv. Perfecționist din fire, aprofundând toate aceste cunoștințe, mi-am croit drumul prin universul artei vizuale cu 2 scurtmetraje - „Cele mai frumoase flori” & „Ascendent în balanță”, și un documentar - „În vârf de deal” - (câștigător la categoria Best Documentary - Eastern Europe Film Festival, Wallachia Internation Film Festival) . Când nu creez artă cinematografică, mă ocup de multe alte proiecte comerciale.

Mihai Stanciu
Mihai Stanciu

Editor, Manager echipă

Omul bun la toate. Îmi place să cred ca experiența de 10 ani în domeniul producțiilor video mă ajută de fiecare dată să vin cu direcții și soluții care transformă fiecare proiect într-o poveste memorabilă, atât pentru clienți cât și pentru întreaga echipă. Am absolvit Facultatea de Teatru și Film și am avut ocazia să realizez un documentar primit cu multe aprecieri - „Vinovat pentru libertate”-, dar am participat și la multe producții complexe care mi-au oferit noi perspective de a perfecționa ceea ce fac în fiecare zi.

Robert Similie
Robert Similie

Asistent Producție

Experiența mea ca și cel mai nou membru al echipei CROProject este una plină de dinamism, deoarece îmi oferă ocazia să mă dezvolt creativ acumulând o mulțime de informații și cunoștințe relevante în domeniu. Am luat parte la diferite proiecte comerciale care m-au ajutat să-mi structurez o modalitate cât mai profesională în abordarea proiectelor. Determinarea și entuziasmul pentru cinematografie mă motivează să explorez orice proiect, indiferent de complexitatea acestuia.

CROieste viziunii tale cea mai originală abordare și dă-i viață pe orice ecran.
Make your project a CROProject.

Servicii

PRE-PRODUCTION

Script Writing
Concept Development
Storyboard & Shotlist
Creative Planning
Location Scouting
Logistics

PRODUCTION

Producer
Director
Director of Photography
1st Assistant Camera
Production Assistant
Set Photography
Gaffer
Grip & Electric
Sound operator

POST-PRODUCTION

Video Editing
Color Grading
Motion Graphics
Sound Design

TYPE OF PRODUCTION

Social Media Campaign
Commercial
Short Film
Documentary
Music Video
Fashion
Aftermovie
Branding
Product
Corporate
Events

Colaborarile noastre

Clienti

Portofoliu
Portofoliu
Lucrarile noastre
FOTOGRAFIE SECTIUNEA PORTOFOLIU VARIANTA CERC